Міський голова Микола Романюк привітав визволителів міста Луцька

Міський голова Микола Романюк привітав визволителів міста Луцька

03.02.15 12:13 0 664
Cьогодні, 2 лютого, наше місто відзначає 71-шу річницю з Дня визволення Луцька від нацистських загарбників. Багато з тих, хто захищав наше місто, полягли на полі бою, дехто відійшов у вічність у мирний час, п'ятеро визволителів живе серед нас. Їхні подвиги назавжди залишаться у нашій пам'яті, їх доблесний шлях – це невичерпне джерело нашого натхнення, сили духу, віри в майбутнє Української держави.

Троє з визволителів проживає в Україні — це Кірюшкін Олександр Васильович (м. Львів), Кащак Микола Петрович (м. Київ) та Макашанцев Володимир Михайлович (м. Макіївка Донецька область).

Ще двоє учасників визволення живуть за межами України — Клига Володимир Іустинович (Білорусь, м. Гомель) та Никифоров Володимир Єгорович (Росія, м. Уфа).

У нашому місті проживають дві вдови визволителів — це Морохова Ганна Ананіївна (чоловік — Морохов Георгій Петович) та Єщенко Антоніна Юріївна (чоловік — Єщенко Володимир Дмитрович).

Міський голова Микола Романюк звернувся до усіх з вітальним адресом, у якому йдеться: “2 лютого 1944 року стало важливою віхою на шляху нашого народу до незалежності. Це день, коли стихають суперечки, кривди та негаразди відходять на інший план. У цей день якнайкраще виявляються народна солідарність та відповідальність за долю країни”.

Він висловлює щиру вдячність усім тим, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, боронив наше світле майбутнє. “Ваш подвиг – взірець молодому поколінню, яке продовжує справу боротьби за свободу і визволення Батьківщини”, - зазначає міський голова.

Він побажав усім здоров'я, миру, спокою, благополуччя, злагоди, добра, впевненості у своїх силах та завтрашньому дні. “Хай буде вільною Україна! Хай квітне наш рідний Луцьк!”, - побажав міський голова Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ