В Луцьку на нараді обговорили заходи з підтримки обороноздатності

В Луцьку на нараді обговорили заходи з підтримки обороноздатності

03.02.15 17:29 0 639
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступники міського голови Лариса Соколовська та Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич. Нарада розпочалася хвилиною мовчання в знак вшанування трьох загиблих волинян в АТО, яких хоронили минулого тижня.

Володимир Гунчик зазначив, що ситуація на сході України не покращується і акцентував на заходах з підтримки обороноздатності держави та забезпеченні заходів в умовах підвищеної готовності до надзвичайної ситуації в області. На нараді було обговорено питання проведення четвертої хвилі мобілізації, інформаційної безпеки. Зокрема, спростовано інформацію про те, що 19 % волинян відмовляються іти в армію. Щоправда були поодинокі випадки, коли з цієї причини призовникам пропонували альтернативну службу. Голова обласної державної адміністрації доручив головам районних державних адміністрацій, міським головам сприяти розміщенню на білбордах соціальної реклами патріотичного змісту та престижу військової служби.

Також було розглянуто ряд господарських питань. Зокрема, подальшої розбудови Нововолинської шахти № 10. Володимир Гунчик зазначив, що у зв'язку із звільненням керівника Луцького електротранспортного підприємства, бізнес-план, у якому були б детальні пропозиції вирішення проблем підприємства, буде розглянутий на іншій нараді.

Володимир Гунчик також акцентував, що залишається на контролі питання надання земельних ділянок учасникам АТО та забезпеченням житлом сімей загиблих в АТО в межах пільгової черги для названої категорії.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі безвісті ...

КОМЕНТАРІ