У Волинській області найкращий спосіб боротьби із підлітковою злочинністю - профілактика

У Волинській області найкращий спосіб боротьби із підлітковою злочинністю - профілактика

03.02.15 08:40 0 686
Аби «достукатися» до підлітків, міліцейські служби об'єднують зусилля.

Профілактика злочинності серед неповнолітніх охоплює широкий комплекс заходів. Тож, аби поспілкуватися з учнями, застерегти їх від протиправної поведінки, співробітники іваничівського райвідділу міліції відвідали кілька місцевих шкіл.

Правоохоронці розповіли дітям про недопустимість скоєння правопорушень, адже часом необдуманий протиправний вчинок може перекреслити все життя.

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей розповіли учням про негативні наслідки вживання алкоголю та тютюнопаління. Окрім цього, наголосили, що вживати ці речовини неповнолітнім в Україні заборонено законом. Також учням роз'яснили положення законодавчих документів щодо відповідальності за продаж неповнолітнім алкогольних напоїв.

Своєю чергою працівник ДАІ розповів школярам про можливі наслідки порушень Правил дорожнього руху, а відтак нагадав основні, зокрема що стосуються місць переході проїзної частини дороги.

Насамкінець правоохоронці продиктували учням номери телефонів, за якими можна звернутися, якщо вони потрапили у скрутне становище.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(за матеріалами Іваничівського РВ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі мешканець ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ