В Житомирській області у Чуднівському районі правоохоронці повернули власнику викрадену ВАЗівку

В Житомирській області у Чуднівському районі правоохоронці повернули власнику викрадену ВАЗівку

03.02.15 13:48 0 600
31 січня до Чуднівського РВ УМВС звернувся 36-річний житель району із повідомленням про крадіжку його автомобіля «ВАЗ». Упродовж нетривалого часу оперативники відшукали транспортний засіб та його викрадача.

За вчинення кримінального правопорушення правоохоронці затримали місцевого жителя, який в скоєному зізнався. Викрадений автомобіль повернули власнику.

Триває розслідування кримінального провадження, порушеного за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 17000 до 20400 гривень або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Міліціонери застерігають громадян: залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою власного майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте навіть на нетривалий час без нагляду свої автомобілі. Для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Херсонська ...

КОМЕНТАРІ