В Закарпатській області про готовність захисних споруд до надзвичайних ситуацій говорили під час наради в Іршаві

В Закарпатській області про готовність захисних споруд до надзвичайних ситуацій говорили під час наради в Іршаві

03.02.15 17:33 0 679
2 лютого в Іршаві відбулася нарада з питань готовності захисних споруд району на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. На нараді під головуванням т.в.о. голови Іршавської РДА Віктора Симканинця також були присутні: керівництво районної ради, представники районного відділу ДСНС – Іван Мошкола та Василь Данканич, а також працівники Іршавського БТІ та головний архітектор району.

Засідання присвятили обговоренню надзвичайно актуальних питань, а саме інвентаризації захисних споруд Іршавщини та перевірки їхньої готовності до надзвичайних ситуацій. Усе для забезпечення належного захисту населення в разі певних природних та техногенних небезпек. на території району нараховується 23 захисні споруди, із яких 12 пройшли інвентаризацію, решта очікують своєї черги.

За підсумками наради було створено спеціальну комісію у складі представників районної адміністрації, відділу ДСНС та БТІ, яка вже з вівторка здійснюватиме перевірку захисних споруд району на рахунок забезпечення усім необхідним. Крім цього, рятувальники проводитимуть інформаційну кампанію з роз’яснення громадянам порядку дій при виникненні надзвичайних ситуацій. Людям розповідатимуть, де знаходяться сховища, як туди дістатися та які речі треба з собою мати тощо.

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі безвісті ...
Наступна новина: Вінницькі борці з ...

КОМЕНТАРІ