В Закарпатській області вогнеборці ліквідували загорання у будівлі ресторану

В Закарпатській області вогнеборці ліквідували загорання у будівлі ресторану

03.02.15 15:26 0 639
2 лютого о 08:24 до оперативно-рятувальної служби Виноградівського району надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховій будівлі ресторану, що у с. Велика Копаня. Цей заклад не експлуатується з 2013 року. Помітив загорання і викликав пожежників власник ресторану.

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вже по прибуттю до місця було прийнято рішення залучити до гасіння пожежі вогнеборців з Хуста. О 08:56 стихію вдалося локалізувати, й о 09:59 – ліквідувати повністю. Своїми діями бійці ДСНС врятували від знищення полум’ям житловий будинок, розташований за 5 метрів від осередку пожежі.

Остаточну причину виникнення загорання з’ясовують правоохоронні органи. Зі слів власника будівлі, він включив опалювальний котел у прибудованій до ресторану котельні. Жерстяна труба, що слугувала димарем, перегрілася й запалила дерев’яне перекриття споруди, звідки полум’я поширилося далі.

Внаслідок пожежі вогонь знищив покрівлю, гіпсокартонне перекриття, внутрішнє оздоблення залу другого поверху й меблі. Крім цього, пошкоджено металопластикові вікна, стелю першого поверху будівлі й закопчено стіни. Завдані стихією збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: 5.02 - в ...
Наступна новина: Більше 200 тис гривень ...

КОМЕНТАРІ