Вулично-дорожня мережа Закарпаття потребує капітального ремонту

Вулично-дорожня мережа Закарпаття потребує капітального ремонту

03.02.15 13:33 0 737
Державтоінспекція Закарпаття та представники дорожньо-комунальних організацій здійснили контрольні обстеження вулично-дорожньої мережі області.

У зв'язку з різкими змінами температури повітря, опадами у вигляді дощу та мокрого снігу, впродовж останніх тижнів на проїзній частині автомобільних доріг і вулиць населених пунктів області утворилося багато ям, а на окремих ділянках дорога практично повністю зруйнована.

Для забезпечення безпеки дорожнього руху працівниками Державтоінспекції в Закарпатській області, спільно з представниками дорожньо-комунальних організацій здійснено контрольні обстеження вулично-дорожньої мережі області з метою виявлення недоліків по їх утриманню та вжиття заходів щодо їх усунення.

Результати проведених обстежень показали, що у дорожньо-комунальних організацій попереду велика робота, а саме: по встановленню всіх необхідних дорожніх знаків та транспортних огороджень, по ремонту ям та колій проїзної частини та здійсненню інших заходів з безпеки дорожнього руху.

За словами державтоінспектора УДАІ УМВС Олександра Ковальчука, на дорогах державного значення спостерігається значна ямковість проїзної частини, що створює аварійні ситуації для водіїв транспортних засобів. Тому Управління Державтоінспекції Закарпаття офіційно звернулось до служби автомобільних доріг у Закарпатській області, щоб вони вжили необхідних заходів щодо усунення недоліків в утриманні даних доріг та забезпечення безпеки дорожнього руху. Також направлено відповідну інформації в Закарпатську облдержадміністрацію, Ужгородський міськвиконком, органи місцевої влади та прокуратури про незадовільний стан утримання вулично-дорожньої мережі з пропозиціями щодо ліквідації небезпечних ділянок та забезпечення безпеки дорожнього руху.

На жаль, на всіх інших автошляхах області аналогічна ситуація щодо стану доріг, тому виникає серйозна необхідність в тому, щоб вживались заходи щодо усунення ямковості на вулицях міста, а також по встановленню та заміні дорожніх знаків, пішохідного огородження, належної роботи світлофорних об'єктів тощо. В м.Ужгороді водіям автомобілів через незадовільний стан вулиць вкрай складно проїхати, не створюючи аварійних ситуацій. Такий же стан справ спостерігається і в інших населених пунктах області.

Працівники ДАІ проводять постійний контроль за станом утримання вулично-дорожньої мережі області та дотримання вимог Закону України "Про дорожній рух".

Проведення відповідного ямкового ремонту проїзної частини доріг області та встановлення необхідних дорожніх знаків буде сприяти підвищенню організації і безпеки дорожнього руху та запобіганню дорожньо-транспортного травматизму.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вшановуючи пам’ять ...
Наступна новина: Трансфертне ціноутворення: ...

КОМЕНТАРІ