В Закарпатській області берегівські правоохоронці "за гарячими слідами" розкрили крадіжку золотих прикрас та електротоварів

В Закарпатській області берегівські правоохоронці "за гарячими слідами" розкрили крадіжку золотих прикрас та електротоварів

03.02.15 14:48 0 660
Вже за кілька годин після повідомлення про вчинення злочину співробітники карного розшуку Берегівського райвідділу міліції спіймали «домушника».

До чергової частини Берегівського райвідділу міліції із заявою звернулася місцева 41-річна жінка. Берегівчанка повідомила, що коли вона перебувала за межами області, з її будинку невідомі викрали цінні речі.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що зловмисник проник до будинку шляхом демонтажу віконної рами.

Отримавши від потерпілої перелік та детальний опис викраденого, оперативники зайнялися пошуками злодія. І вже невдовзі зловмисника затримали.

Ним виявився місцевий юнак, якому лише 15. Попри свій юний вік, він уже встиг влітку минулого року побувати на лаві підсудних за вчинення крадіжки. Суд обрав йому тоді умовне покарання, давши шанс задуматися і стати на праведний шлях. Проте гуманність Феміди не пішла на користь, і юнак знову взявся за старе…

Прослідкувавши, що в будинку тривалий час нікого немає, злодійкуватий парубок відтиснув вікно та проник до будинку. Здобиччю «домушника» стали золоті прикраси, ігрова приставка, планшет та мобільний телефон.

Частину краденого правоохоронці вилучили, решту злодій встиг продати, а одержані гроші витратити. Наразі оперативники встановлюють, де ці речі.

- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, - повідомив керівник міліції Берегівщини підполковник Микола Куриця. - Юному злодію загрожує ув'язнення на строк від 3 до 6 років.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ