V Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»

V Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»

03.02.15 08:42 0 575
Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі за підтримкою Міністерства освіти і науки України, Київського університету ім. Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників» оголосила проведення у 2014 - 2015 рр. V Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».

Мета Конкурсу - популяризація духовних і моральних надбань, консолідація зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів та студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості.

Щорічне проведення Конкурсу переконливо доводить: діти та молодь беруть у ньому участь не заради винагороди, а для того, щоб щиро поділитися радістю за добро, подароване іншим, розповісти про свої цікаві і корисні справи, кожна з яких є гідним прикладом для наслідування. Багато з проектів є довготривалими. Є учасники, які неодноразово залучалися до Конкурсу, є й переможці, яких також неодноразово відзначало жури.

Ознайомитись з Положенням про конкурс та інформацією про його перебіг можна на офіційному сайті Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі www.moral.gov.ua/ (у рубриці 5-й Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок») та сайті Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України www.iitzo.gov.ua.

Звертаємо увагу на те, що зазначений конкурс проводиться на добровільній засаді та не потребує обов'язкової статистичної довідки про хід проведення конкурсу.

Координатори Всеукраїнського конкурсу:

Єгорова Ірина Олексіївна (044) 486-16-84

Царик Людмила Петрівна (044) 248-21-38

Координатори конкурсу у Хмельницькій області

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: На Вінничині розпалюючи ...

КОМЕНТАРІ