На Хмельниччині рятувальники закликали представників релігійних конфесій дотримуватись правил пожежної та техногенної безпеки в культових спорудах

На Хмельниччині рятувальники закликали представників релігійних конфесій дотримуватись правил пожежної та техногенної безпеки в культових спорудах

03.02.15 09:51 0 593
2 лютого в Свято-Михайлівському храмі м. Деражня відбулась спільна нарада рятувальників із настоятелями храмів району щодо проведення роз'яснювальної роботи серед населення та дотримання правил пожежної та техногенної безпеки у приміщеннях культових споруд.

Працівники ДСНС нагадали священнослужителям основні правила пожежної безпеки в храмах під час Богослужінь, навчили користуватись вогнегасниками, роз’яснили порядок їх зберігання та норми належності, застерегли від порушень правил експлуатації електричних побутових приладів та обігрівачів. Рятувальники запропонували священнослужителям донести застереження до кожного парафіянина, щоб попередити пожежу та запобігти біді, адже слова отців, здатні дійти до свідомості одиноких, неблагополучних, пристарілих, багатодітних – всіх тих, хто найчастіше гине на пожежах.

Наостанок, рятувальники подякували духовенству за співпрацю та висловили сподівання, що спільними зусиллями вдасться запобігти надзвичайним подіям.

Деражнянський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ