У Львівській області за збут наркотиків мешканцю Стрия "світить" до десяти років позбавлення волі

У Львівській області за збут наркотиків мешканцю Стрия "світить" до десяти років позбавлення волі

03.02.15 08:40 0 700
Стрийські правоохоронці затримали місцевого мешканця за підозрою у незаконному збуті наркотичних засобів. За рішенням суду щодо нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно зі слідчим відділенням Стрийського міського відділу міліції затримали 47-річного місцевого мешканця, який займався незаконною реалізацією наркотиків у місті.

«За результатами експертизи встановлено, що він реалізовував наркозалежним особам таблетки, які містять наркотичний засіб – бупренорфін. Як правило, зустрічався зловмисник зі своїми «клієнтами» у центральній частині міста Стрия, неподалік від однієї з місцевих шкіл»,- повідомив заступник начальника відділу – начальник кримінальної міліції Стрийського міськвідділу майор міліції Володимир Петрівський.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Досудове розслідування триває.

Вчинене карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: V Всеукраїнський конкурс ...

КОМЕНТАРІ