Психологи ДСНС Львівщини надали психологічну допомогу рятувальникам,які повернулися із району проведення АТО

Психологи ДСНС Львівщини надали психологічну допомогу рятувальникам,які повернулися із району проведення АТО

03.02.15 13:44 0 640
Психологи ДСНС Львівщини зустрілися із рятувальниками, які залучалися до виконання завдань за призначенням на території проведення антитерористичної операції.

Учасники АТО отримали допомогу із психологічного відновлення та адаптації. Так, психологи провели із ними різноманітні заходи для емоційного розвантаження, сеанси релаксації, арт-терапії та музикотерапії, а також аутогенне тренування.

Найбільш ефективним методом надання психологічної допомоги є особисте спілкування. Тоді людина може повністю розкритися, поділити своїми враженнями, переживаннями та сподіваннями. Саме під час таких індивідуальних розмов фахівці ДСНС розповіли про те, що їх турбує та які враження залишилися після перебування на Сході нашої держави.

Підсумовуючи проведені бесіди, психологи не помітили жодних психоемоційних відхилень у рятувальників, але запропонували їм психологічний супровід подальшої службової діяльності. Окрім цього, учасники АТО мають можливість провести медико-психологічну реабілітацію у санаторії ДСНС «Одеський», що розміщений у Одеській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ