У Львівській області нація,яка не хоче платити малу жертву,платитиме велику

У Львівській області нація,яка не хоче платити малу жертву,платитиме велику

03.02.15 11:15 0 665
Ситуація, у якій опинились студенти під Крутами,багато у чому нагадує стан справ у сьогоднішній Україні. 24 роки незалежності у нас плекали думку, що не потрібно буде зі зброєю в руках захищати свою державу. Нас виховували "гречкосіями" та "свинопасами". Тож багатьом довилось виховуватись самостійно. Довелося самим шукати відповіді на питання: чому ми повинні воювати за Донбас? Чому наші рідні та близькі віддають своє життя у бою за тисячу кілометрів від своїх домівок?

Історія знає вислів: розуміння минулого дає можливість розуміти сьогодення. Історія знає правило: нація, яка не хоче платити малу жертву, платитиме велику.

Яскравий приклад цього історія Наддніпрянської України минулого століття, коли Грушевський та Винниченко не створили своєї армії, хоча на той час українці складали 1/3 від всієї царської армії. Та й самі солдати почали думати не стільки про державу, як про власну господарку. Як наслідок ми отримали століття репресій з мільйонними жертвами.

Історія Крут – це не лише історія Наддніпрянщини: ті, хто "визволяв" Велику Україну у 1918 році, прийшли "визволяти" нас і в 1939. Краще воювати за свою хату за тисячу кілометрів, аніж за кілометр.

Війна – це страшно, але чи є інший вихід? Ми повинні дати відсіч ворогу, незважаючи на те, якими ми були б непідготовленими.

Не море несе корабель, а вітер. Невидимі речі набагато важливіші. Сила і честь.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розпочалась друга фаза ...
Наступна новина: Спутниковое телевидение: ...

КОМЕНТАРІ