Найкращий куточок з безпеки життєдіяльності - у Львівській спеціалізованій школі №53

Найкращий куточок з безпеки життєдіяльності - у Львівській спеціалізованій школі №53

03.02.15 15:30 0 751
Минулоріч у Львові серед навчальних закладів проводився огляд-конкурс на кращий куток з безпеки життєдіяльності. Журі, до складу якого входили представники освіти, Державтоінспекції та ДСНС, визначили переможців.

Найкращим визнано куточок у СЗШ I ст. №53. Друге місце посіла СЗШ № 98, третє - СЗШ №17. Першочергово увага зверталась на розкриття тематики та її подачу. Але найважливіше - інформація повинна бути доступною та цікавою для діток. Куток безпеки життєдіяльності дає можливість дитині зрозуміти, на які основні моменти потрібно звернути увагу, аби не потрапити у небезпеку.

Отож, у цьому році переможців було нагороджено грамотами та невеличкими подарунками. Представники журі завітали до кожного навчального закладу та привітали їх колектив з перемогою.

Зі слів директора Львівської спеціалізованої школи № 53 Наталії Ворони: «До розробки куточка доклались, у першу чергу, педагоги, дітки та батьки, адже безпека наших дітей у наших руках».

У свою чергу працівники Державтоінспекції звернулись до школярів, аби і в подальшому продовжували навчання правилам безпечної поведінки на дорозі та були зразковими учасниками дорожнього руху.

Відділ Державтоінспекції м. Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більше 200 тис гривень ...
Наступна новина: Классификация оборудования ...

КОМЕНТАРІ