У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції звітують про свою роботу

У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції звітують про свою роботу

03.02.15 09:59 0 884
Стрийські дільничні інспектори міліції прозвітували перед громадою міста про свою діяльність. Натомість стрияни висловили свої думки і проблеми, які їх найбільше турбують, а, окрім цього, - зауваження та пропозиції, як зробити життя у місті кращим та безпечним.

27 січня в приміщенні житлово-експлуатаційної контори №4 відбулася зустріч дільничних інспекторів Стрийського міського відділу міліції, членів Громадської ради при Стрийському міськвідділі міліції з мешканцями мікрорайону, до якого належать вулиці Грабовецька, Саксаганського, Виговського та ін.

На зустріч з начальником сектору дільничних інспекторів міліції майором міліції Романом Вовком, дільничними інспекторами міліції капітаном міліції Іриною Бенькалович та старшим лейтенантом міліції Василем Шкіреєм прийшло чимало місцевих мешканців, депутати Стрийської міської ради та громадські активісти.

У своєму виступі голова Громадської ради Ігор Брик, який розпочав зустріч, зазначив, що метою проведення такої спільної зустрічі працівників міліції та членів Громадської ради з місцевими мешканцями є налагодження прямого діалогу між правоохоронцями та громадськістю.

«Ми ставимо перед собою спільне завдання – зробити життя у місті Стрию безпечним. Для цього ми хочемо знати, які проблеми існують у кожному мікрорайоні міста, почути ваші скарги, якщо такі є, а також - ваші пропозиції для покращення безпеки життя, зокрема у цьому мікрорайоні»,- наголосив голова Громадської ради Ігор Брик.

Окрім цього, Ігор Богданович розповів, що напередодні зустрічі місцеві депутати Ольга Уляшкевич та Володимир Рапавий провели анонімне анкетування. Опитування проводилося серед мешканців двох найбільших вулиць цього мікрорайону – Грабовецька та Саксаганського. У цій анкеті містилися запитання щодо діяльності саме дільничних інспекторів міліції та проблем, які найбільше турбують місцевих мешканців.

За результатами анкетування, можна стверджувати, що до таких болючих питань належать проблеми боротьби з алкоголізмом та наркоманією, далі - крадіжки, паркування автомобілів в недозволених місцях, недотримання тиші у вечірній час та недостатня профілактична робота з підлітками та молоддю.

У своїх виступах правоохоронці висвітлили основні результати своєї діяльності за минулий рік, стан оперативної обстановки на території обслуговування, а також з метою попередження кримінальних правопорушень розповіли про те, як уберегтися від телефонних шахраїв та убезпечити своє майно від крадіїв.

Присутні у залі стрияни були досить активними: ставили правоохоронцям багато запитань та порушували важливі проблеми. Зазначимо, що навіть попри те, що вирішення деяких з них, хоч і не належать до компетенції правоохоронців, але були почуті присутніми на зборах депутатами та журналістами.

«Як бачимо, результати анкетування та проблеми, які звучали з уст присутніх на зустрічі людей, у більшості співпадали. Людей найбільше хвилюють питання щодо незаконного продажу алкоголю у місті Стрию, боротьби з наркоманією та крадіжками. Зі свого боку ми порушили питання щодо виділення приміщень для функціонування дільничних пунктів міліції з тією метою, щоб дільничний інспектор міліції мав можливість безпосередньо на дільниці обслуговування здійснювати прийом громадян», - зазначив начальник сектору дільничних інспекторів міліції майор міліції Роман Вовк.

Як планується, наступна зустріч відбудеться 3 лютого з мешканцями, які проживають на території обслуговування комунального підприємства «Надія».

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Іван Крисак висловив ...

КОМЕНТАРІ