У Рівненській області судитимуть працівника СІЗО за одержання неправомірної вигоди

У Рівненській області судитимуть працівника СІЗО за одержання неправомірної вигоди

03.02.15 09:56 0 650
Слідчим відділом прокуратури Рівненської області завершено розслідування у кримінальному провадженні за підозрою працівника Рівненського слідчого ізолятора у систематичному одержанні неправомірної вигоди (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України).

Встановлено, що інспектор відділу режиму і охорони Рівненського слідчого ізолятора одержував від громадян кошти за сприяння у передачі особам, що утримуються у зазначеній установі, заборонених предметів, а саме – грошей та мобільних телефонів.

Факт злочинної діяльності викрито та припинено 21.01.2015 працівниками прокуратури та УБОЗ УМВС України в області під час чергового одержання працівником слідчого ізолятора неправомірної вигоди.

У ході досудового розслідування між прокурором, який здійснював процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, та підозрюваним укладено угоду про визнання останнім винуватості.

Обвинувальний акт разом із вказаною угодою прокуратура Рівненської області скерувала до суду для розгляду. На даний час за клопотанням прокуратури Рівненської області вказаного працівника СІЗО суд відсторонив від посади.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині учні ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ