У Тернополі оголошено три дні жалоби

У Тернополі оголошено три дні жалоби

03.02.15 12:31 0 717
Міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження про оголошення 2-4 лютого в м. Тернополі Днів жалоби у зв'язку із трагічною загибеллю через вибух в селі Червоний Чабан (Каланчацький район Херсонської області) бійців Тернопільського батальйону територіальної оборони «Збруч» та тернополянина Заплідного Дмитра Івановича через пряме попадання системи залпового вогню «Град» в блокпост в районі проведення антитерористичної операції в Шахтарському районі Донецької області.

У ці дні на будинках та спорудах комунальної власності на території міста будуть приспущені Державні Прапори України, а також відмінено розважально-концертні заходи та спортивні змагання.

Міський голова Тернополя Сергій Надал, Тернопільська міська рада та весь депутатський корпус висловлюють щире співчуття у зв’язку із загибеллю бійців. На превеликий жаль, у вічність відходять найкращі сини українського народу, які уособлювали риси справжніх борців за волю та Незалежність країни - патріотизму, мужності та ціною власного життя готові були захищати майбутнє українських дітей.

Просимо Бога прийняти Ваші душі!

Героям слава та Вічна пам'ять!

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: подяка!
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ