На Тернопіллі мешканець Монастирищини обікрав священика

На Тернопіллі мешканець Монастирищини обікрав священика

03.02.15 08:25 0 655
Співробітники Монастириського райвідділу міліції підозрюють 57-річного мешканця села Рідколісся у вчиненні крадіжки. Зловмисник поцупив барсетку у священика із сусіднього села Високе.

Як повідомив начальник Монастириського райвідділу міліції Андрій Гожій, священнослужитель приїхав до райцентру у власних справах. Повертаючись додому, підібрав випадкового попутника, котрий голосував на узбіччі при виїзді з міста. Чоловіки розмовляли дорогою, а в центрі села Рідколісся пасажир попросив спинитися. Чемно подякував та вийшов з машини. Вже приїхавши додому, священик виявив пропажу власної барсетки з усіма документами та грошима, а це близько двох тисяч гривень. Про крадіжку чоловік повідомив у міліцію.

Оперативники за гарячими слідами встановили особу крадія барсетки. Причетним до протиправного виявився 57-річний мешканець села Рідколісся. Він зізнався у скоєному.

Правоохоронці вилучили у підозрюваного усю викрадену готівку. Розшукали міліціонери і барсетку з документами, яку злодій викинув поблизу сільського клубу.

Слідчим відділом Монастириського райвідділу відкрито кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України нагадує ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ