Житомирський правоохоронець-учасник АТО:

Житомирський правоохоронець-учасник АТО: "Наші люди потребують захисту,і ніхто,крім нас,українців,не захистить їх від зовнішнього ворога"

03.02.15 08:04 0 738
2 лютого на рідну поліську землю повернувся зведений загін правоохоронців, які впродовж місяця забезпечували правопорядок у зоні проведення антитерористичної операції на Луганщині. Зустріли міліціонерів-учасників АТО в обласному Управлінні міліції Житомирщини.

Для понад сотні сімей житомирських правоохоронців, які місяць тому вирушили на буремний схід держави, безкінечне і тривожне чекання закінчилося радісною звісткою: їхні сини, брати, батьки і чоловіки вже під Житомиром. Тож двір УМВС, куди прибули герої у міліцейських погонах, умить наповнився їх рідними, колегами та друзями.

Бійці зведеного загону традиційно вишикувалися для зустрічі з керівництвом обласного Управління міліції, якому його командир Ігор Цалко доповів про прибуття усіх правоохоронців у повному складі та без утрат.

– Те, що ви повертаєтеся з небезпечного відрядження зі стовідсотково виконаним завданням, усі живі-здорові – найголовніше для нас, ваших колег, і для близьких вам людей. Ми разом пишаємося вами, справжніми героями та патріотами. Спасибі родинам, які підтримували свої мужніх чоловіків, чекали і переживали за них. Нехай завжди у ваших сім'ях буде взаємопорозуміння, любов і злагода, а у нашій державі пануватиме мир і спокій, - звертаючись до бійців і їх рідних, наголосив т.в.о. начальника УМВС Житомирщини Григорій Полковніков.

Одразу після завершення урочистої частини зустрічі близькі та колеги огорнули своїх рідних синів, батьків, братів і чоловіків теплотою міцних дружніх обіймів, поцілунками і радісними дитячими голосами маленьких донечок і синочків. Нескінченне очікування для них усіх нині лишилося позаду, проте не закінчилося хвилювання самих новоприбулих героїв за тих хлопців, які боронять Україну від ворожих посягань, відстоюють правопорядок ціною власного здоров'я і життя.

– Повноцінно описати усе побачене і пережите словами неможливо. Неоголошена війна перевернула уявлення про мир в усіх нас: і у бійців, які його боронять, і у місцевих жителів, які змушені існувати під ворожими обстрілами, - каже новоприбулий міліціонер Максим Каптенко. – Назавжди запам'ятаю слова однієї літньої жительки Луганщини: «Не їдьте від нас, не залишайте нас, синочки, з вами нам спокійніше!» А усім, хто ще вагається щодо власної участі в антитерористичній операції, хочу сказати: на східній Україні живуть наші співвітчизники, і ніхто, крім нас, українців, не зможе їх захистити від зовнішнього ворога!

Уже за тиждень, після короткого відпочинку, новоприбулі правоохоронці стануть до виконання своїх безпосередніх обов'язків на рідній Житомирщині.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутат міської ради ...
Наступна новина: У Рівному залишилось троє ...

КОМЕНТАРІ