На Львівщині очільники церков закликають до єдності заради подолання агресії

На Львівщині очільники церков закликають до єдності заради подолання агресії

04.02.15 09:19 0 669
Очільники католицьких та православних церков Львівщини звернулись до вірян через складну ситуацію в нашій країні.

Звернення підписали архієпископ і митрополит Львівський УГКЦ владика Ігор Возьняк, митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП владика Димитрій Рудюк, митрополит Львівський УАПЦ владика Макарій Малетич, архієпископ-митрополит Львівський РКЦ владика Мечислав Мокшицький та єпископ Львівський і Галицький УПЦ владика Філарет Кучеров, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Католицький і православний єпископати Львова підписали спільне звернення до вірян щодо ситуації, яка склалася в нашій державі. Владики українських церков звертаються до усіх християн з посланням єднатись заради подолання агресії та збереження соборності.

«На наших очах народжується нова Держава, нове покоління Героїв, яке ладне пожертвувати власним життям, забути про комфорт та спокій і першим відгукнутися на крик своєї землі про допомогу.

Віримо в те, що об’єднавши наші зусилля, подолаємо агресію й лють заради гідності та тих моральних цінностей, які є фундаментом нашого спільного непереможного майбутнього, збережемо даровану нам Богом Свободу й не допустимо розділення нашої Батьківщини, – йдеться у посланні.

З текстом звернення можна ознайомитись тут.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ