В Чернівецькій області відбулася нарада інспекторського складу Управління

В Чернівецькій області відбулася нарада інспекторського складу Управління

04.02.15 14:30 0 650
2 лютого в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області відбулася службова нарада за участю керівництва Управління та головних державних інспекторів з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки Управління. Захід проходив під головуванням заступника начальника Управління з державного нагляду та контролю підполковника служби цивільного захисту Сергія Михайлюка.

На початку наради, заступник начальника зазначив, що згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 січня № 48-р «Про надання дозволу на проведення перевірок щодо дотримання вимог законодавства у сфері цивільного захисту» дозволено здійснення перевірок стану готовності пунктів управління та захисних споруд. Основна мета проведення такої роботи – підвищення готовності органів управління та сил цивільного захисту до реагування на надзвичайні ситуації в мирний час та особливий період, запобіганню їх виникненню.

За підсумками наради було вирішено про проведення головними інспекторами спільно з органами місцевого самоврядування рейдових перевірок стану готовності пунктів управління та захисних споруд, наявності на об’єктах планів цивільного захисту на особливий період та планів реагування на надзвичайні ситуації. Разом з цим, планується проведення практичних відпрацювань планів цивільного захисту на особливий період та планів реагування на надзвичайні ситуації шляхом навчань і тренувань з питань цивільного захисту.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Львівщині ...

КОМЕНТАРІ