95 помешкань буковинців взято під надійну охорону за пільговими цінами

95 помешкань буковинців взято під надійну охорону за пільговими цінами

04.02.15 09:49 0 682
У ВДСО при УМВС України в Чернівецькій області добігла кінця Всеукраїнська соціальна акція „Квартира під охорону». Ініційована Міністром внутрішніх справ, у період збільшення кількості протиправних майнових посягань, пов'язаних з початком зимніх святкувань, Акція допомогла багатьом сім'ям по всій Україні скористатися її перевагами та забезпечити надійну охорону власного житла.

За статистичними даними, на території Чернівецької області було отримано 98 заявок, за якими прийнято під охорону 95 помешкань з особистим майном громадян. Це значно більше, ніж у минулому році, що свідчить про бажання буковинців почуватися впевненими на час їхньої відсутності, у збереженості особистого майна, підвищення рівня довіри до міліції України загалом та до Державної служби охорони - зокрема.

– Щоденно ми отримували десятки дзвінків, люди цікавилися умовами, офіцерський та інспекторський склад виїжджали на об'єкти та надавали консультативну допомогу з приводу найбільш ефективного технічного оснащення приміщень з особистим майном громадян, – повідомив начальник ВДСО при УМВС України в Чернівецькій області підполковник міліції Сергій Чеботар. – Тому нам дуже приємно, що проведена прес-конференція, коментарі, реклама у засобах масової інформації та безпосередньо робота з населенням, дали позитивні результати та вбережуть у подальшому громадян від протиправних посягань з боку квартирних крадіїв, – додав начальник ВДСО.

Для тих, хто з будь-яких причин не встиг скористатися умовами Акції, ми зможемо запропонувати варіант, який фінансово буде вигідним саме для Вас.

Кожен громадянин має змогу отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу ДСО або зателефонувавши за цілодобовим номером 0 800 502 220, 0 800 211 000. Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. У місті Чернівці звертайтеся за адресою:

вул. Кармелюка, 9, тел.: (0372) 52-98-00, 52-96-19 (цілодобово).

ВДСО при УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час моніторингу ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ