Аби "заробити" грошей на відпочинок із дівчиною,буковинець пограбував стареньку

Аби "заробити" грошей на відпочинок із дівчиною,буковинець пограбував стареньку

04.02.15 08:53 0 662
23-річний молодик вже раніше мав проблеми із Законом. Він лише нещодавно повернувся із місць позбавлення волі. На свободі зустрів дівчину, з якою у них почалися амурні стосунки.

Юнак ніде не працював, навіть не намагався знайти роботу. Однак, гроші на гулянки, подарунки та прожиття десь потрібно було брати. І він вирішив повернутися до свого кримінального минулого.

Якось увечері на одній із вулиць міста Чернівців молодик помітив стареньку. Його зацікавила її сумочка. Зловмисник кинувся на 73-річну жінку, вирвав у неї з рук сумку та втік. Перелякана пенсіонерка одразу ж зателефонувала до міліції.

Працівники сектору карного розшуку Шевченківського райвідділу оперативно вийшли на слід зловмисника. Спершу він не зізнавався, але під вагою незаперечних доказів таки визнав свою вину. Він розповів, що у сумці було 100 гривень, а також банківські картки із пін-кодами. Тож молодик із дівчиною зняли із рахунків бабусі ще 300 гривень. Наразі речові докази частково вилучені та найближчим часом будуть передані власниці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання від штрафу і до позбавлення волі строком до 4 років. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ