На Вінничині рятувальники провели планове тренування особового складу та перевірку оснащення автомобіля мобільно-оперативної групи

На Вінничині рятувальники провели планове тренування особового складу та перевірку оснащення автомобіля мобільно-оперативної групи

04.02.15 13:29 0 602
3 лютого для перевірки реагування та узгодження дій членів мобільно-оперативної групи в головному управлінні ДСНС відбулись навчання фахівців відділів, які залучаються у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій. До групи входять представники управління реагування на НС, організації заходів цивільного захисту, сектору телекомунікацій, інформаційних технологій та системи 112, ресурсного забезпечення та інших служб.

Метою тренування була перевірка координації та злагодження дій підпорядкованих сил і засобів безпосередньо в районі умовного виникнення або ж загрози виникнення надзвичайної ситуації та забезпечення зв'язку з оперативно-координаційним центром Головного управління. Рятувальники оглянули матеріально-технічне оснащення спецавтомобіля та його укомплектування.

Загалом навчальний збір продемонстрував готовність мобільно-оперативної групи до реагування у випадку виникнення надзвичайної ситуації чи події.

ГУ ДСНС у Вінницькій області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ