На Вінничині ряду банківських установ продовжено термін обслуговування пенсіонерів

На Вінничині ряду банківських установ продовжено термін обслуговування пенсіонерів

04.02.15 15:49 0 627
За результатами рішення конкурсного відбору банків від 30 січня 2015 року термін дії договорів щодо обслуговування пенсіонерів продовжено для шести банківських установ. До цього переліку увійшли Полтавський акціонерний банк "Полтава-Банк", Пат "КБ "Преміум" (термін дії договору- до 1 липня ц.р.), ПАТ "КБ"Фінансова ініціатива", ПАТ КБ "Надра", АТ "Златобанк" (строк дії договорів до 1 квітня ц.р.) та АТ “Дельта-Банк” (договор продовжено до 1 березня ц.р.).

Загалом, висновки Національного банку України ґрунтуються на фінансовому стані та виконанні протягом останніх шести місяців економічних нормативів банками, уповноваженими обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги, а також на додержанні ними чинного законодавства.

За інформацією обласного управління Пенсійного фонду України на теренах Вінницького регіону договори та додаткові угоди укладені з більш, ніж 50-ма установами банків, у яких за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги можуть відкриватися рахунки для виплати пенсій і грошової допомоги. А це 42,9% від загальної чисельності пенсіонерів області.

Головне управління Пенсійного

фонду України у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ