У Житомирі міліціонери викрили чоловіка,який торгував… тілом своєї співмешканки

У Житомирі міліціонери викрили чоловіка,який торгував… тілом своєї співмешканки

04.02.15 10:02 0 678
У такий оригінальний спосіб цивільне подружжя житомирян поповнювало «сімейний бюджет». Нині за фактом звідництва правоохоронці відкрили кримінальне провадження, усі обставини з'ясовуються в ході досудового розслідування.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на виявлення і припинення протиправної діяльності у сфері суспільної моралі міліціонери задокументували факт звідництва для надання інтимних послуг за грошову винагороду в обласному центрі.

– Наші працівники затримали 38-річного жителя м. Житомира, який фактично виступав сутенером для своєї 37-річної співмешканки, - розповідає начальник відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, УМВС Житомирщини Дмитро Підгорний. – Факт звідництва було задокументовано та вилучено речові докази протиправної діяльності.

Виявилося, що підприємливий чоловік налагодив «бізнес-схему», за якою через оголошення у мережі Інтернет підшукував для своєї благовірної бажаючих зустрітися для інтимного спілкування. Потенційним клієнтам призначав зустрічі у заздалегідь орендованій квартирі та визначав платню за «полуничні» послуги – 500 гривень.

За словами сутенера-співмешканця, такий бізнес-план ні в якому разі не суперечив моральним поглядам фактичного подружжя, навіть навпаки, сприймався обома як урізноманітнення їхнього інтимного життя з відповідним поповненням сімейного бюджету. Чого не скажеш про загальноприйняті норми суспільної моралі. Адже подібні дії розцінюються як створення або утримання місць або звідництво з метою наживи і є кримінально караними (ч.2 ст.302 Кримінального кодексу України).

Нині за викритим фактом розпочато кримінальне провадження, у рамках якого правоохоронці з'ясовують усі обставини організації і здійснення протиправної діяльності цивільного подружжя.

За чинним кримінальним законодавством, такі діяння можуть обернутися для фігурантів обмеженням або позбавленням волі строком до 5 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ