В Житомирській області колишній працівник місцевої пожежної охорони врятував від утоплення на водоймі 10-річну дівчинку

В Житомирській області колишній працівник місцевої пожежної охорони врятував від утоплення на водоймі 10-річну дівчинку

04.02.15 13:21 0 608
2 лютого 37-річний чоловік врятував від утоплення 10-річну дівчинку, мешканку села Тхорин Овруцького району.

Близько о 16:00 10-річна Віолета, поверталася до дому зі школи, що знаходиться у тому ж населеному пункті. По дорозі їй зустрівся сільський ставок покритий льодом. Дівчинка вирішила погратися на кризі. Через декілька хвилин лід під її ногами тріснув і вона провалилася під воду за декілька метрів від берегу. Віолетта почала тонути та кликати на допомогу. На її щастя у цей час неподалік від місця події на власному подвірї по господарству порався чоловік, який і почув крики.

Єдине, що побачив чоловік, коли прибіг на місце події – проломлену кригу на ставку та шкільний портфель, що плавав на тому ж місці. З’ясувалося, що він був на спині у дівчинці, яка повністю пішла під воду.

Не роздумуючи ані хвилини та ризикуючи своїм життям, чоловік кинувся у крижану воду, однією рукою взявся за перило, а іншою схопився за ногу дівчинки та витягнув її на беріг. Після чого почав надавати першу медичну допомогу. Також він негайно викликав швидку допомогу.

Прибулі медики доставили дитину до центральної районної лікарні. Наразі стан дівчинки середньої тяжкості.

Вже потім з’ясувалося, що рятівник Віолети – колишній працівник місцевої пожежної охорони села Словечно Овруцького району – Андрій Чичкало.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині обговорено ...

КОМЕНТАРІ