Шахрай виманив від закарпатки понад 16 тисяч гривень

Шахрай виманив від закарпатки понад 16 тисяч гривень

04.02.15 12:30 0 643
Зловмисник зателефонував потерпілій на мобільний телефон під виглядом покупця товару, який вона виставила на продаж через Інтернет.

Днями в Іршавський райвідділ міліції звернулась із заявою 50-річна мешканка м.Іршава. Жінка розповіла про халепу, в яку потрапила через власну довірливість.

Напередодні жінка виставила на продаж в Інтернет–мережу візок для хот-догів. Через деякий час їй зателефонували й повідомили, що візок купляють. Однак щоб їй перерахувати кошти, потрібно вказати номер рахунку її кредитної картки. Звісно, жінка втішилась і надала всі необхідні шахраю дані для проведення платіжної операції... Як наслідок, з її банківської картки було знято грошові кошти в сумі 16670 гривень.

Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла звернулась до міліції. Даний факт внесено до Єдиного обліку, подія кваліфікована за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Зловмисника розшукують.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян із застереженням: будьте обачними, ніколи не називайте незнайомцям свої особисті дані, номери карткових рахунків і пін-код. Не здійснюйте не зрозумілі для вас платіжні операції, не виконуйте інструкції незнайомих осіб.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ