На Закарпатті попереджують сепаратизм

На Закарпатті попереджують сепаратизм

04.02.15 11:13 0 645
2 лютого 2014 року відбулися чергові збори загонів самооборони села Свобода, що в Берегівському районі Закарпаття. Мобільні групи правопорядку сформовано для запобігання провокацій. Активісти наголошують, що мають рішучий намір не допустити в краї провокацій на національному ґрунті.

"За сім кілометрів від села розташований пункт пропуску "Дзвінкове" на кордоні з Угорщиною, тому не виключено, що в Україну можуть потрапляти проплачені найманці з сусідньої держави з ціллю здійснення провокацій. Тим більше, що Берегівський район має багато нацменшин, які можуть досить легко піддатися на провокацію п'ятої колони. Також повідомляю, що в сусідніх селах району місцеві мешканці теж стежитимуть за охороною громадського правопорядку, є спільна вказівка райдержадміністрації та райради", – розповідає свободівець Василь Мізун.

Першочерговим завданням мобільних груп є виявлення підозрілих осіб, перевірка автомобілів з немісцевими номерами. У селі розташовано 2 школи та 2 дитячі садки. Також прикордонники на вищезгаданому пункті пропуску впіймали злочинну групу, нині з'ясовують подробиці цієї справи.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Рівного потрапив ...

КОМЕНТАРІ