Службовці закарпатського товариства ухилились від сплати понад 5 млн. грн. податків - прокуратура розпочала кримінальне провадження

Службовці закарпатського товариства ухилились від сплати понад 5 млн. грн. податків - прокуратура розпочала кримінальне провадження

04.02.15 14:53 0 599
Прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за фактом несплати податків в особливо великих розмірах, а саме – понад 5 млн.грн., одним із закарпатських товариств.

Службові особи товариства, яке здійснює господарську діяльність у сфері оптової та роздрібної торгівлі, умисно ухилились від сплати податку на додану вартість, використовуючи при формуванні податкового кредиту документи з реквізитами інших підприємств. Це призвело до недонадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Довідка:

ч .3 ст. 212 КК України - ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), або якщо вони призвели до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах, - караються штрафом від п'ятнадцяти тисяч до двадцяти п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині правильно ...
Наступна новина: В Рівному за добре зроблену ...

КОМЕНТАРІ