В Закарпатській області пожежники врятували літню кухню від знищення пожежею

В Закарпатській області пожежники врятували літню кухню від знищення пожежею

04.02.15 11:48 0 629
2 лютого у надвірній споруді приватного дворогосподарства в с. Горінчево Хустського району виникла пожежа. Власник обійстя на той час був вдома, аж раптом, помітив у вікно вогонь, який охопив хлів із тваринами. Господар не розгубився, й о 16:14 подзвонив до служби порятунку та не гаючи часу, вивів худобу з палаючої споруди.

Для ліквідації загорання задіяли вогнеборців із 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 17:00 їм вдалося локалізувати пожежу й о 17:30 – повністю її загасити. Бійці ДСНС не дали вогню поширитися далі й таким чином врятували від знищення будівлю літньої кухні, розташованої за 3 метри від осередку загорання. На щастя, під час пожежі обійшлося без травмованих і загиблих.

Остаточну причину появи вогню наразі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – коротке замикання електропроводки у хліві. Завдані стихією збитки встановлюються, адже полум’я знищило 60 кв. м. покрівлі надвірної споруди й 1 тонну сіна. Крім цього, внаслідок пожежі частково пошкоджено перекриття сараю.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники міліції ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ