В Закарпатській області у Хусті обговорювали проблемні питання діяльності волонтерів

В Закарпатській області у Хусті обговорювали проблемні питання діяльності волонтерів

04.02.15 13:07 0 673
«Діяльність волонтерів повинна бути прозорою та гласною, адже нерідко під цією благородною справою маскуються шахраї», – каже начальник міліції Хуста Василь Турдай.

Днями в м.Хуст за «круглим столом» обговорювали проблемні питання та шляхи подальшої допомоги учасникам АТО та переселенцям зі сходу.

На зустріч з волонтерами завітали начальник хустської міліції Василь Турдай, голова Хустської районної ради Юрій Липчей, керуючий справами міської ради Хуста Василь Сабадош, голови громадських організацій та представник військкомату.

Основна мета зустрічі - допомога воїнам-добровольцям у зоні АТО та сім′ям переселенців.

Волонтери ознайомили учасників зустрічі з потребами військових. Наголошували й на прозорості роботи волонтерських рухів, а саме про довіру до волонтерів громадян.

Начальник міліції Хуста Василь Турдай каже, що волонтерська справа – благородна й вкрай необхідна, от тільки нерідко маскуються під неї шахраї. Щоб кошти або інша допомога громадян потрапили до справжніх волонтерів, а не до пройдисвітів, потрібно надавати максимальну інформацію про саму волонтерську організацію. Чим більше люди будуть знати про тих, хто збирає кошти, тим ефективнішою буде їхня робота. Тому інформація про волонтерську роботу повинна бути прозорою та гласною, переконаний очільник хустської міліції.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПриватБанк застерігає: ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ