У Львівській області у Сокалі провели військові навчання для молодих націоналістів

У Львівській області у Сокалі провели військові навчання для молодих націоналістів

04.02.15 15:06 0 798
У місті Сокаль 1 лютого 2015 року біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбулися військово-практичні навчання для цивільного населення. Військові навчання з ініціативи місцевого осередку ВО "Свобода" та громадської організації "Сокіл" і за інформаційної підтримки радіо "Сокаль" і газети "Голос з-над Бугу" провели представники Сокальсько-Червоноградського військового комісаріяту.

Голова Сокальської районної організації ВО "Свобода" Ігор Петренко розповів, що навчання проводили бійці, які повернулися із зони АТО: з батальйону "Січ" – Володимир Лаба, з батальйону "Карпатська Січ" – Богдан Федун, а також мобілізований в армію депутат Сокальської міської ради Юрій Товарянський.

Свободівець повідомив: "Усі присутні мали змогу навчитись поводитися зі зброєю: автоматами, кулеметом, гранатами, протитанковими ручними гранатометами, гвинтівками. Учасники також приміряли бронежилет і каску, вивчали правила надання першої медичної допомоги. Боєць батальйону "Січ" Володимир Лаба провів з охочими тактичні вправи зі стрільби, а боєць батальйону "Карпатська Січ" Богдан Федун розповів людям, як себе захистити у разі вибухів гранат і мін. Під час навчань до бійців "Карпатської Січі" підійшли представники громади села Старгород, щоб передати допомогу – 2200 грн., яку заколядувала молодь села для бійців АТО".

Після навчань сокальці отримали брошуру з важливою інформацією про те, як вижити в умовах воєнної загрози.

"Такі навчання нині дуже потрібні, бо в разі небезпеки громадяни зможуть захистити себе та своїх рідних. Маємо розуміти, що вишколена та тренована молодь – це запорука перемоги. ми розпочали цикл навчань для мешканців Сокальщини. Плануємо заїхати в кожне місто нашого району, щоби навчити азів військової науки якомога більше людей", – зазначив Ігор Петренко.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Завдяки прокуратурі ...
Наступна новина: На Тернопіллі злодія з ...

КОМЕНТАРІ