У Львівській області рятувальники,курсанти та волонтери проводитимуть у школах тренінги щодо безпечної поведінки в умовах надзвичайної ситуації

У Львівській області рятувальники,курсанти та волонтери проводитимуть у школах тренінги щодо безпечної поведінки в умовах надзвичайної ситуації

04.02.15 09:08 0 712
3 лютого фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно представниками Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Львівської області провели спільну нараду із курсантами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності і представниками ГО «Самопоміч». Така зустріч відбулася в рамках проведення на території області інформаційної кампанії щодо безпеки населення в умовах надзвичайної ситуації.

Так, упродовж місяця, курсанти, волонтери та рятувальники спільно проводитимуть навчальні тренінги із старшокласниками та педагогічним персоналом навчальних закладів Львівщини. Тренінги проводитимуться в рамках плану заходів, розроблено спільно з Управлінням освіти Львівської міської ради.

Необхідність вжиття таких заходів полягає у введенні на території Львівської області стану підвищеної готовності та ухвалою Кабінету міністрів України про визнання надзвичайної ситуації державного рівня, введення режиму надзвичайної ситуації на території Донецької і Луганської областей.

Під час роз’яснювальних бесід учні та вчителі дізнаються про правила поведінки під час функціонування системи оповіщення, у випадку масових заворушень чи бойових дій, анонімних повідомлень про замінування чи виявлення підозрілих предметів. Аби процес навчання відбувався більш цікаво, учням та дорослим покажуть навчальні ролики про безпечну поведінку у кризових ситуаціях та роздадуть інформаційні листівки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ