У Львівській області свободівці відвідали збори Червоноградської станиці братства ОУН–УПА

У Львівській області свободівці відвідали збори Червоноградської станиці братства ОУН–УПА

04.02.15 14:02 0 687
Червоноградські свободівці 29 січня 2015 року в черговий раз відвідали збори Червоноградської станиці братства ОУН–УПА.

На прохання станичного Андрія Перога, голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб розповів упівцям про ситуацію в Україні та бачення свободівцями подальшого розвитку подій в Україні.

Також було акцентовано увагу на цьогорічному ухваленні державного і місцевих б'юджетів. "Це б'юджет виживання, зниження повноважень місцевого самоврядування та нищення українського села. Це не розрекламований перед виборами б'юджет децентралізації, а б'юджет чергової колективізації. Весь тягар проблем у державі вкотре падає на плечі знедолених українців, а не олігархів", – зазначив Тарас Стародуб.

Також до слова запросили онука рідної сестри Степана Бандери Володимири – Зеновія Давидюка. Присутні зустріли оплесками націоналіста із роду Бандер. Відтак станичний Червоноградського братства запропонував свободівцю вступити до братства ОУН–УПА. Пропозиція була підтримана усіма присутніми в залі. Відтак свободівець, онук Володимири Бандери Зеновій Давидюк, зачитав присягу і став членом Червоноградського братства ОУН–УПА.

Андрій Періг зазначив, що необхідна і надалі тісна співпраця націоналістів різних поколінь, а саме "Свободи" та братства ОУН–УПА, "адже тільки спільними зусиллями ми зможемо здолати нашого ворога та досягнути цілей та ідеалів, які свого часу перед нами ставив Провід ОУН та за які поклали голови мільйони українців".

Після зборів червоноградські націоналісті відвідали концерт-реквієм, який організували учні червоноградських шкіл у пам'ять про річницю бою під Крутами.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські пожежники ...
Наступна новина: У Держкомтелерадіо ...

КОМЕНТАРІ