У Львівській області у Самборі правоохоронці затримали наркоторговця

У Львівській області у Самборі правоохоронці затримали наркоторговця

04.02.15 18:52 0 822
Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Самбірського міського відділу міліції викрили 29-річного мешканця міста Самбір, котрий реалізовував на території міста наркотичний засіб - канабіс.

Правоохоронці задокументували три факти збуду зловмисником наркотичних засобів.

У помешканні 29-річного підозрюваного був проведений санкціонований обшук під час якого правоохоронці виявили та вилучили: пластикову ємність, дев'ять поліетиленових пакетів та чотири паперових згортки, у яких знаходилася подріблена речовина рослинного походження. Крім того, вилучено три сумки з фрагментами стеблів та листя коноплі та засоби для фасування та просіювання.

Підозрюваний визнав, що вилучена речовина є марихуаною.

Загальна вага вилучених наркотичних засобів становить близько чотирьох кілограмів. За цінами «чорного ринку» вартість вилучено - 150 тисяч гривень.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Наразі працівники міліції проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення постачальника марихуани, а також злочинних зв'язків затриманого.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБНОН ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Низкорамный трал Langendorf

КОМЕНТАРІ