Щодня курсанти ЛьвДУВС спільно з правоохоронцями Львова патрулюють вулицями міста

Щодня курсанти ЛьвДУВС спільно з правоохоронцями Львова патрулюють вулицями міста

04.02.15 15:40 0 678
З 28 січня 2015 року курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ залучаються до спільного несення служби з дільничними інспекторами міліції райвідділів м. Львова.

Щоранку курсанти других та третіх курсів міліцейського вишу разом з відповідальними офіцерами отримують настанови від керівництва факультету та вирушають до районних відділів міліції Львова. Вже там за ними закріплюють дільничних інспекторів міліції, разом з якими курсанти і несуть службу.

Практика спільного патрулювання майбутніх правоохоронців з практичними працівникам застосовується не вперше, і, як показує досвід, приносить позитивні результати. За словами курсантів 2-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції, які вже залучались до охорони громадського порядку, їм доводилось не лише перевіряти за місцем проживання осіб, які знаходяться під домашнім арештом або ж адміністративним наглядом, а навіть затримувати правопорушників. Звісно, приймати самостійні рішення курсанти не в змозі. У цьому випадку вони – додаткові очі та вуха дільничного інспектора міліції, однак і така допомога аж ніяк не завадить.

Варто зазначити, що спільні патрулювання, які розпочались 28 січня, триватимуть і надалі.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За минулий місяць до ...
Наступна новина: Тернопільщина ...

КОМЕНТАРІ