У Чернігові готуються до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

У Чернігові готуються до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

04.02.15 08:23 0 620
План заходів із відзначення в Чернігові Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав розглянуто 3 лютого на засіданні організаційного комітету на чолі з заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим.

За його словами, за нинішньої ситуації в державі такі дати набувають більш глибокого змісту й покликані акцентувати увагу на патріотичному вихованні підростаючого покоління. З цією метою в закладах культури та освіти обласного центру будуть проведені науково-практичні конференції, засідання за «круглим столом», уроки пам'яті, зустрічі з учасниками бойових дій на території інших держав, а також організовані виставки художніх робіт та фотографій, що висвітлюють сторінки війни в Афганістані та інші збройні конфлікти.

Традиційно 15 лютого відбудеться мітинг та покладання квітів до Пам'ятного знаку чернігівцям – воїнам-інтернаціоналістам за участю керівництва міста й області. Цього дня релігійні громади відслужать панахиди за загиблими та померлими воїнами-інтернаціоналістами.

Крім того, С. Віхров доручив районним у місті радам обстежити матеріально-побутові умови проживання інвалідів, сімей загиблих та ветеранів і за потреби вирішити проблемні питання.

Детальний План заходів з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Чернігові буде опубліковано на офіційному Веб-порталі міської ради.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Львова на дводенний ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ