Міліціонери Рівненщини затримали жінку,яку підозрюють у вбивстві

Міліціонери Рівненщини затримали жінку,яку підозрюють у вбивстві

04.02.15 17:29 0 640
Причетними до насильницької смерті чоловіка стали його співпляшники. Винуватиця загибелі молодика заарештована.

Близько першої години ночі жителька міста Костопіль повідомила правоохоронців, що біля під'їзду будинку, в якому вона проживає, лежить мертва людина. Під час огляду місця події міліціонери виявили у віконній шахті багатоповерхівки на будівельному смітті тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 36-річний місцевий житель, раніше судимий. Чоловік зловживав алкогольними напоями та вів бродячий спосіб життя.

Міліціонери встановили, що 17 січня загиблий гостював у своїх знайомих — 31-річної жінки та 34-річного чоловіка. Під час розпиття алкогольних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, жінка нанесла потерпілому один удар ножем в ділянку паху. Від отриманої травми той помер на місці події. Спільно зі своїм співмешканцем зловмисниця винесла тіло з квартири та лишила його у віконній шахті підвалу сусідньої багатоверхівки.

Відповідно до лікарського свідоцтва про смерть, потерпілий помер в результаті проникаючого ножового поранення живота з ушкодженням крупної судини, пасивної зовнішньої і внутрішньої кровотечі.

– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Костопільського РВ УМВС підполковник міліції Степан Рубель. – Підозрювана затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщена в ізолятор тимчасового тримання Костопільського райвідділу міліції.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У зону АТО вирушили ...
Наступна новина: На Вінничині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ