В Рівному за добре зроблену роботу хорошої зарплати не шкода

В Рівному за добре зроблену роботу хорошої зарплати не шкода

04.02.15 15:00 0 654
Яку, на вашу думку, має отримувати заробітну плату слюсар-сантехнік або електрик аварійної служби «Рівне Дім Сервіс»?

Узяти участь у такому неочікуваному відкритому опитуванні аварійники «Рівне дім Сервісу» запропонували всім, хто зайде на сторінку служби в соціальній мережі «ВКонтакті».

– Для нас дуже важлива думка людей, для яких ми працюємо, – так пояснив мету цього опитування директор аварійної служби Микола Ніколайчук. – Отож і захотіли з'ясувати: у скільки гривень оцінять нашу працю земляки? І як громада скаже, так вирішили і платити своїм працівникам.

Наразі в опитуванні проголосував 301 інтернет-користувач:

13 чоловік – за мінімальну зарплату,

16 – 1500 гривень,

48 – 2000 гривень,

224 – 2500 гривень.

Тобто 75% від числа опитаних обрали із можливих варіантів найбільшу цифру. Рівняни впевнені: платити за роботу фахівцям потрібно дві з половиною тисячі гривень. За добре зроблену роботу хорошої зарплати мешканцям не шкода. А якщо аварійники хоч раз урятували його від прикрих неприємностей, коли вночі пропало світло чи до оселі повалила вода з пошкодженого водоводу чи каналізації, то тим паче.

«Зайшов до ванної в неділю вранці, а зі стелі дощ. Сусіди наді мною десь поїхали, не відчиняють двері. Телефоную 43-19-53. За кілька хвилин – дзвінок у двері: “Ви аварійку викликали?”. І дощ той на очах зменшився і вщух», – розповів нам пенсіонер Микола Гнатович. В опитуванні він участі не брав, адже не користується інтернетом. Але каналізацією, водою та електрикою користуються всі. І знають: аби від комунальних вигод вони мали тільки зручності, у місті не лише в робочі дні, але й у вихідні, й вночі працюють аварійники.

Сергій СНІСАРЕНКО

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ