Рівненщина провела на схід України черговий загін працівників ДАІ (+фото)

Рівненщина провела на схід України черговий загін працівників ДАІ (+фото)

04.02.15 16:13 0 657


2 лютого знову відправились у зону проведення антитерористичної операції п'ятнадцятеро працівників ДАІ Рівненської області. Вони замінять своїх колег, які майже місяць боронили безпеку мирних жителів на сході нашої держави.

Про готовність загону до виконання поставлених завдань у зоні проведення антитерористичної операції керівнику обласної ДАІ доповів командир роти ДПС ДАІ Олег Ющук. Після цього начальник УДАІ УМВС Олександр Семенюк провів короткий інструктаж та побажав добровольцям з честю виконати усі поставлені перед ними завдання та повернутися додому у повному складі.

- Ситуація у державі залишається непростою, тому вже вкотре ми відправляємо вас з нелегкою, але почесною місією – захищати свою Батьківщину та відстоювати мир і спокій на рідній землі. Вболіваємо за кожного з вас та віримо у вашу витримку та мужність, – звернувся до особового складу очільник ДАІ Рівненщини Олександр Семенюк.



Під час кількахвилинного прощання з рідними, друзями та колегами, які зібрались на території управління ДАІ, добровольці почули слова підтримки та любові, батьківські настанови та благословення. Після чого правоохоронці вирушили у далекий путь охороняти правопорядок на палаючому сході нашої держави.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ