Рівненщина: рятувальники допомагають переміщеним зі східних областей громадянам у вирішенні соціально-побутових проблем

Рівненщина: рятувальники допомагають переміщеним зі східних областей громадянам у вирішенні соціально-побутових проблем

04.02.15 13:10 0 615
03 лютого у приміщенні комунального закладу обласної ради «Вербська санаторна ЗОШ–інтернат» І-ІІІ ступенів, що знаходиться в с. Верба Дубенського району, співробітники Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області зустрілися із жителями Донецької та Луганської областей, які тимчасово проживають у с. Верба. Основна мета заходу полягала в тому, щоб люди, які вимушено переїхали зі Сходу країни та небезпечних районів проведення АТО, змогли зустрітися та познайомитися, поділитися своїми проблемами та шляхами їх вирішення.

В свою чергу, провідний інспектор Дубенського міськрайонного сектору майор служби цивільного захисту Дмитро Бейзин розповів присутнім про плани роботи на 2015 рік обласного штабу з питань соцзабезпечення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО. Також, працівник ДСНС ознайомив вимушених переселенців із дорожньою картою та телефонами гарячих ліній для вирішення питань соціального захисту та забезпечення першочергових потреб. Разом з тим, рятувальники вручили батькам родин продукти харчування, а дітям роздали солодощі.

На завершення зустрічі «вимушені мігранти» щиро подякували працівникам Служби порятунку Рівненщини за корисну інформацію та всебічну допомогу у вирішенні проблемних питань.

Дубенський МРС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ