У Рівненській області рятувальники допомогли доправити продукти харчування для сімей вимушених переселенців

У Рівненській області рятувальники допомогли доправити продукти харчування для сімей вимушених переселенців

04.02.15 11:59 0 648
03 лютого рятувальники Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій допомогли завантажити та доправити службовим транспортом продукти харчування на територію Рівненської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Необхідні продукти харчування зібрала релігійна громада Святотроїцької парафії Рівненської єпархії УПЦ села Колоденка Рівненського району для сімей вимушених переселенців зі Сходу України, які проживають на території Рівненщини.

Понад 500 кілограм овочів та домашньої консервації працівники Товариства Червоного Хреста розподілять серед багатодітних родин та престарілих громадян.

Слід додати, що обласна організації Червоного Хреста та ГУ ДСНС постійно йдуть пліч-о-пліч: взимку до мобільних пунктів обігріву ДСНС працівники організації приносили теплий одяг, взуття, ковдри для нужденних. Тож, на випадок виникнення або загрози виникнення стихійного лиха, рятувальники та представники цієї громадської організації мають чіткі напрацювання. Оскільки, не зважаючи на приналежність до громадських чи державних структур, обидва відомства мають одну мету – допомагати людям у скрутних ситуаціях.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі механізми ...

КОМЕНТАРІ