Фізична загартованість держохоронців Рівного на високому рівні

Фізична загартованість держохоронців Рівного на високому рівні

04.02.15 16:52 0 678
«У здоровому тілі – здоровий дух!». Про це ніколи не забувають міліціонери ДСО Рівненщини. Фізичну підготовку цих чоловіків можна відзначити найвищим рівнем, вони вправно виконують поставлені завдання на тренуваннях, показують завжди хороший результат на різноманітних змаганнях.

– Двічі на тиждень проходять заняття з фізичної підготовки для всіх працівників УДСО в Рівненській області, – розповідає старший інспектор УДСО Андрій Доманський. – Наші хлопці зараз наполегливо готуються до змагань з гирьового спорту, які відбудуться у Вінниці вже незабаром, ми сподіваємося на призове місце.

У змаганнях з гирьового виду спорту цього року Рівненщину представлятиме старший сержант міліції Сергій Фенюк і молодший сержант міліції Микола Герик, яким ми бажаємо успіху та хорошого результату.

У наших хлопців є вже безліч відзнак: 3 місце в підсумку «Кращі за професією», призери змагань з настільного тенісу, першість у змаганнях з волейболу, в загальному рейтингу спортивно-масових заходів між усіма областями України почесне 2 місце.

Міліціонери постійно відпрацьовують прийоми, щоб в разі необхідності їх використати та зупинити правопорушення. Але найулюбленіше заняття –виконання вправ на тренажерах. Навіть, коли час тренування завершується, хлопці залишаються для того, щоб ще хоча б декілька раз підтягнутися чи підняти над собою штангу.

Головне те, що кожен, вийшовши зі спортивної зали, відчуває себе сповненим нових сил та зарядженим енергією, щоб і надалі нести службу та працювати на благо України.

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: торік ...

КОМЕНТАРІ