На Хмельниччині правоохоронці затримали державного виконавця під час отримання нею хабара

На Хмельниччині правоохоронці затримали державного виконавця під час отримання нею хабара

04.02.15 12:42 0 692
Державний службовець вимагала та отримала від місцевої жительки неправомірну вигоду в розмірі 1 тисячі гривень за те, щоб не вживати заходів із заборони виїзду цієї громадянки-боржниці за межі України.

У ході реалізації оперативної інформації працівниками управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю було задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди державним виконавцем відділу Державної виконавчої служби Ярмолинецького районного управління юстиції.

36-річну державного службовця затримали «на гарячому» під час отримання нею хабара в розмірі 1 тисячі гривень від 26-річної місцевої жительки за те, щоб не вживати заходів із заборони виїзду цієї громадянки-боржниці за межі України.

Державному виконавцеві уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завдяки "Візиту" ...
Наступна новина: У Тернополі у 2014 році ...

КОМЕНТАРІ