ПриватБанк розширює та оновлює мережу банкоматів на Рівненщині

ПриватБанк розширює та оновлює мережу банкоматів на Рівненщині

04.02.15 10:00 0 845
У місті Рівне, по вулиці Мельника, 25, що у густонаселеному мікрорайоні “Північний”, встановлено новий банкомат ПриватБанку.

ПриватБанк розширює та оновлює мережу банкоматів та терміналів на Рівненщині. Тільки в обласному центрі кількість банкоматів становить - 80 штук, а мережа терміналів самообслуговування сягнула - 165 пристроїв. Завдяки цьому клієнти банку можуть в будь-який момент та без черг скористатися банківськими послугами чи здійснити необхідні платежі.

“Встановлення нових банкоматів допоможе нашим клієнтам не витрачати багато часу для відвідання відділень ПриватБанку, — розповідає заступник керівника напрямку банкоматної та термінальної мережі Північно-Західного ГРУ ПриватБанку Михайло Рощик. - Клієнти зможуть у зручний для себе час та місце здійснити банківські операції у найближчому банкоматі. За останній місяць в області вже встановлено 3 нових банкомати, серед них банкомат на “Північному”. Основним пріоритетом на 2015 рік є розширення та оновлення банкоматної та термінальної мережі. Наша завдання оновити техніку, щоб вона працювала швидко і без збоїв”.

Для задоволення потреб клієнтів мережа ПриватБанку в Рівненській області складає 167 банкомати та 323 термінали самообслуговування. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку www.pb.ua.

ПриватБанк завершив 2014 рік із чистим прибутком у розмірі 749 млн грн, причому робота банку була прибутковою протягом усіх 4 кварталів минулого року. Активи ПриватБанку за результатами 2014 року становили 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік зріс на 13,2% – до 161,3 млрд грн. Обсяг розміщених на рахунках в банку коштів клієнтів із початку 2014 року збільшився на 6% – до 141,3 млрд грн. Сьогодні банк обслуговує 14,6 млн індивідуальних клієнтів і 334 тис. корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працюють 2 434 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Івано-Франківському ...
Наступна новина: В Рівному для сімей ...

КОМЕНТАРІ