В Чернівецькій області працівники ДАІ допомогли громадянину,у якого поцупили автомобіль

В Чернівецькій області працівники ДАІ допомогли громадянину,у якого поцупили автомобіль

05.02.15 10:38 0 739
Інформація про незаконне заволодіння транспортним засобом надійшла в чергову частину УДАІ УМВС України в Чернівецькій області від жителя села Динівці Новоселицького району.

35-річний чоловік повідомив,що автомобіль, який він пізнього вечора залишив на тротуарі в селі, зник у невідомому напрямку.

Слідчо-оперативна група відразу виїхала на місце події,однак, ніяких слідів зникнення «ВАЗ 2107» вишневого кольору не виявила. Ото ж, правоохоронці зайнялись опитуванням людей,збором додаткової інформації. Незабаром з’ясувалось,що до злочину причетний знайомий потерпілого, що проживає у селі Зелений Гай. Біля місцевої школи автоінспектори знайшли легковик, а згодом поспілкувались і з особою, яка ним заволоділа. Молодий чоловік пояснив,що дістатись у такий спосіб з одного села до іншого його спокусили відчинені двері автомобіля і залишений в замку запалення ключ…

Державтоінспекція нагадує,що стаття 289 Кримінального кодексу визначає відповідальність за незаконне заволодіння транспортним засобом «з будь-якою метою» і передбачає як штрафні санкції,так і позбавлення волі. Ото ж, легковажність вчинку не применшує відповідальності перед Законом.

Ситуація також вкотре підтвердила потребу дбати про належний захист транспортного засобу. Незачинені двері автомобіля і ключ в замку запалення — пряма спокуса для тих, хто не контролює свої дії і бажання…

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Насосы центробежные - ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ