Чернівецькі міліціонери розшукують жертв зухвалого зловмисника

Чернівецькі міліціонери розшукують жертв зухвалого зловмисника

05.02.15 16:00 0 641
Працівники карного розшуку Шевченківського райвідділу УМВС України в Чернівецькій області викрили 41-річного чернівчанина, котрий «заробляв» на прожиття грабунками.

Чоловік підходив до потенційних жертв на вулицях. Спершу «давив на жалість»: в одному випадку просив декілька копійок «на хліб». Розчулений перехожий витягнув гаманця, який вже за декілька секунд опинився в руках зловмисника. Останній разом із 700 гривень зник.

Під час іншого інциденту зухвалий чернівчанин дуже просив у чоловіка подзвонити з його телефону. І знову та ж схема: «мобілка» спритно перекочувала до кишені зловмисника.

Наразі за даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Встановлено, що чоловік вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців: він лише півроку тому повернувся із місця позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння майнових злочинів.

Міліціонери перевіряють зловмисника на причетність до інших кримінальних правопорушень та звертаються до громадян: якщо ви стали жертвою злочину за описаною вище схемою і досі не повідомили про це правоохоронців, неодмінно зателефонуйте на 102 або зверніться до Шевченківського райвідділу УМВС.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 07 лютого за ініціативи ...

КОМЕНТАРІ