В Луцьку цього року у тричі збільшено фінансування на протезування зубів особам пільгових категорій

В Луцьку цього року у тричі збільшено фінансування на протезування зубів особам пільгових категорій

05.02.15 11:30 0 701
На виконкомі міської ради про роботу комунального лікувально-профілактичного закладу “Міська клінічна стоматологічна поліклініка” доповідав головний лікар Олександр Кобись.

Він акцентував на конкурентоспроможності установи. Вона надає багато найсучасніших послуг, які в інших містах можна отримати лише в приватних клініках.

Понад 200 працівників стоматологічної поліклініки працюють у дві зміни і щоденно надають послуги приблизно 800 пацієнтам.

Олександр Кобись подякував міському голові Миколі Романюку за сприяння у роботі. Зокрема, цього року у міському бюджеті передбачено понад 300 тисяч гривень на протезування зубів особам пільгових категорій. Це у тричі більше, ніж у минулі роки. Він повідомив, що установа розвивається, втілює новітні методики лікування, купує нове устаткування для якісного надання послуг.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зазначив, що передбачені у бюджеті 4 мільйони 600 тисяч гривень для цього комунального закладу майже повністю будуть витрачені на заробітну плату працівників. Це дасть можливість зекономити фінанси на інші потреби. Зокрема, не підвищувати плати на окремі послуги. За його словами, в цілому колектив працює стабільно, ефективно, його рівень кваліфікації - дуже високий.

Міський голова Микола Романюк подякував керівнику і колективу комунального лікувально-профілактичного закладу “Міська клінічна стоматологічна поліклініка” за працю. “Приємно, що у нашому місті є медична установа, яка може бути прикладом для стоматологічних закладів України. Тут успішно поєдналися кошти спеціального фонду та бюджету. Це дає можливість розвиватися, купувати сучасне обладнання”, -­ сказав він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ