Лісівники Волині передали бійцям АТО переобладнаний автомобіль "ЗІЛ"

Лісівники Волині передали бійцям АТО переобладнаний автомобіль "ЗІЛ"

05.02.15 08:04 0 750
3 лютого 2015 року начальник Волинського управління лісового та мисливського господарства свободівець Василь Мазурик передав автомобіль "ЗІЛ" для потреб бійців добровольчого батальйону "Айдар", які перебувають на передовій у зоні АТО.

Освятив автомобіль та благословив його пасажирів у неблизьку дорогу на схід України настоятель УПЦ КП села Копачівка Луцького району отець Анатолій. Він побажав бійцям щасливого та переможного повернення додому.

Транспортний засіб вдалося придбати за кошти волинських лісівників. Модернізували та оснастили авто лісівники Ківерцівського лісництва, кузов для перевезення людей оснастили обігрівачем, провели повний ремонт двигуна, що дало змогу скоротити витрати пального (тепер споживання дизелю становить 11 літрів на 100 кілометрів).

Урочиста передача автомобіля відбулась у парку біля головного офісу Волинського управління лісового та мисливського господарства. Василь Мазурик вручив ключі від транспортного засобу бійцям батальйону "Айдар". Посадовець підкреслив, що лісівники Волині роблять усе можливе для задоволення потреб української армії, аби пришвидшити перемогу. Очільник лісового господарства краю побажав захисникам української землі витримки та довгоочікуваного переможного миру.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: на Кіцманщині ...
Наступна новина: На Вінничині професор ВНТУ ...

КОМЕНТАРІ